Søk i denne bloggen

søndag 1. september 2013

1. september - reisa heim

 
Når vi ankom Hong Kong tenkte vi sjølvsagt ikkje på at det var søndag. Kontoret til Qatar åpna dermed ikkje før klokka 15:00 fekk vi beskjed om. Vi gjekk å sjekka om vi fekk oss hotellrom, så vi fekk sove litt, men det var fullt. Heldigvis gjekk vi og spurte om Qatar ein gong til, og då fekk vi vite at vi kunne kome tilbake klokka 12:00.
Klokka 12:00 møtte vi opp for å få endra billettane våre. Ein svært hyggeleg, ung mann hjalp oss og videreformidla problemet vårt til Qatar Airway sitt kontor. Til slutt så reserverte han plassar på eit fly som skulle gå klokka 01:20, 2. september.
Deretter fulgte han oss til en lounge som vi betalte oss inn i. Der fekk vi dusja og slappa av ei stund. Ti timar seinare gjekk vi for å sjekke inn. Då fekk vi vite at vi var på standby og måtte vente to timar til før det var sikkert at vi fekk plass.
Nervøse kom vi tilbake to timar seinare. Der fekk vi den fantastiske beskjeden om at vi fekk plass på fly heilt heim til Oslo! Juhuuu!!!!
Etter 32 timar på Hong Kong airport var vi veldig klare for å kome oss på flyet, og dei 8 timane det tok å flyge til Doha sov vi godt igjennom.
No sit vi i Doha og ventar på å få ta flyet til Oslo! Om berre 7 timar landar vi i Noreg! :D det har allereie blitt 2. september, og eg (Ane) skulle eigentleg ha vore på jobb i dag.
Reisa som eigentleg skulle ta 40 timar har no tatt nærare 80 timar!!! Vi er slitne, men glade for at alt har ordna seg.
Veronica & Ane

1 kommentar:

  1. Bra de ordna sej te slutt! God tur heim! :)

    May-Liss

    SvarSlett